×

Tarieven

VALK. Advocaat combineert gespecialiseerde en kwalitatief hoogwaardige juridische dienstverlening binnen het bouw- en vastgoedrecht met de voordelen van een klein kantoor. Dat ziet u terug in de tarieven.

Het kantoor werkt met verschillende tariefstructuren. De aard en omvang van de opdracht staan daarbij centraal, uw wensen voorop. Zo kunt u VALK. Advocaat inschakelen:

  • op basis van een uurtarief
  • tegen een vaste prijs
  • op basis van ‘Vast & Zeker’
  • op interimbasis

Uurtarief

VALK. Advocaat werkt met een standaard uurtarief. De hoogte van dit tarief wordt voor aanvang van de opdracht met u besproken. Er wordt nauwkeurig bijgehouden hoeveel tijd aan uw dossier wordt besteed. Op de urenspecificatie die u bij uw declaratie aantreft, vindt u die tijdbesteding terug.

Vaste prijs

Wanneer voor VALK. Advocaat vooraf duidelijk is hoeveel werk er in een opdracht gaat zitten, dan is het mogelijk om daarvoor een vaste prijs af te spreken.

Vast & Zeker

Steeds meer cliënten ervaren het gemak van Vast & Zeker. Vast & Zeker is bestemd voor degene die regelmatig een korte vraag aan een advocaat willen voorleggen of even van gedachten willen wisselen, maar daar niet steeds een declaratie voor willen ontvangen. Met Vast & Zeker betaalt u voor deze werkzaamheden éénmaal een voordelige prijs. Heeft u op een bepaald moment toch behoefte aan uitgebreide juridische diensten? Dan rekent VALK. Advocaat daarvoor een gereduceerd uurtarief.

Interim

Is een van uw juridisch medewerkers uitgevallen of heeft u om andere redenen behoefte aan een bouw- en vastgoedjurist om uw team tijdelijk te versterken? VALK. Advocaat kan u van dienst zijn. De aard en duur van de opdracht zijn bepalend voor de hoogte van het interimtarief.