×

Over mij

Mijn naam is Judith van Goch en ik ben oprichter en eigenaar van VALK. Advocaat. Aangenaam kennis te maken.

Fundering

Al op 18-jarige leeftijd begon ik mijn professionele loopbaan in het bedrijfsleven. Naast mijn fulltime baan rondde ik in versneld tempo eerst de HEAO-Management, Economie en Recht en later de studie Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen af. In 2001 volgde de overstap naar de rechtbank waar ik conceptvonnissen schreef en als sparringpartner voor rechters optrad. Die ervaring blijkt in mijn huidige rol van advocaat van onschatbare waarde, met name tijdens het voeren van gerechtelijke procedures.

Werk

Omdat ik de reuring van het bedrijfsleven miste, besloot ik in 2007 naar de advocatuur over te stappen. Na mijn beëdiging startte ik als advocaat op de bouwrechtsectie van Poelmann van den Broek N.V. in Nijmegen. Een goede zet, zo bleek, want het bouwrecht paste me uitstekend. De complexiteit van rechtsverhoudingen in de bouw en daarmee samenhangende vragen fascineerden me. En dat is sindsdien niet veranderd.

In de loop der jaren ontwikkelde ik een brede en gedegen kennis van het bouw- en vastgoedrecht. Maar omdat bloed nu eenmaal kruipt waar het niet gaan kan, vestigde ik mij in 2016 als zelfstandig ondernemer onder de naam VALK. Advocaat. Om mijn juridische kwaliteiten kracht bij te zetten, volgde ik datzelfde jaar de gerenommeerde specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht aan de Grotius Academie die ik succesvol afrondde.

Resultaat

Door de juiste combinatie van kennis, karakter en ervaring, weet ik voor partijen in de bouw- en vastgoedbranche keer op keer het verschil te maken. Cliënten waarderen mij om mijn scherpe blik op conflicten, mijn duidelijke taal en mijn grondige en nuchtere aanpak.

Lidmaatschappen

Ik ben lid van de volgende verenigingen en netwerken:

  • Vereniging voor Bouwrecht Advocaten (VBR-A)
  • Vereniging voor Jonge Onroerend Goed Juristen (VJOJ)
  • Nederlandse Vereniging voor Procesrecht (NVvP)
  • Vereniging voor Bouwrecht (VBR)
  • Bossche Bouw Sociëteit (BBS)
  • Business Network International (BNI), chapter Jeroen Bosch
  • Regio Business